Triletnici pes odgriznil uho

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V Beogradu je pitbul napadel triletno deklico in ji pri tem odgriznil uho. Policija je že zaslišala lastnika.
Oglej si celoten članek

Napad se je zgodil nekaj po 15. uri na Karaburmi. Pes, pasme pitbul, je ušel z dvorišča, saj vrata ograje niso bila dobro zaprta. Na ulici je napadel triletno deklico in ji pri tem odgriznil uho.

Deklico so sprejeli v beograjski klinični center, kjer so jo oskrbeli. Triletnica ni v življenjski nevarnosti, še danes pa naj bi ji z operacijo rekonstruirali odgriznjeno uho.

Policija je že opravila razgovor z lastnikom psa, zoper katerega bodo podali kazensko prijavo, poroča Beta. Sedemmesečni pes je v karanteni, kjer bo ostal na opazovanju.

Veterinarska uprava je ob tem opozorila na neodgovorno obnašanje lastnika psa, ki je po njihovem mnenju osnovni vzrok za takšno vedenje psov. Vse lastnike psov so pozvali, naj spoštujejo predpise, da bi tako preprečili podobne napade.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.