Triletnik vžgal avto in do smrti povozil enoletnika

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Pri Semiču je prišlo v soboto zjutraj do hude nesreče, ko je otroka do smrti povozil avto. Avto je v pogon spravil drug otrok.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila na gozdni poti v bližini kraja Vinji vrh pri Semiču. Iz PU Novo mesto so sporočili, da okoliščine dogodka še preiskujejo. Kraj dogodka so preiskali kriminalisti, avto pa zasegli. 

Kot je poročal Radio Krka, so se starši pripeljali z otroki v gozd in odšli nabirat gobe, medtem ko so se otroci igrali pri avtu. V nekem trenutku naj bi triletni otrok s pomočjo kontaktnih ključev motor avtomobila spravil v pogon, ob tem pa se je avto premaknil in povozil enoletnega otroka.

Poškodbe so bile tako hude, da je malček kasneje v bolnišnici umrl.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • mph
    15:19 10. Avgust 2015.

    Očitno ne. Plus tega ne vem, če si sama kdaj nabirala gobe, potem bi še dodatno vedela, da te hitro …

  • 12:55 10. Avgust 2015.

    lahko so bili blizu?

  • 12:54 10. Avgust 2015.

    ZAKAJ SO DOVOLJENI KOMENTARJI? Za vse je v bistvu šok in obsojanje v tem primeru je neprimerno!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.