Triletnika v kadi ubil fen

Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Dečku zdravniki niso mogli več pomagati.
Oglej si celoten članek

Iz sosednje Hrvaške poročajo o tragični nesreči, ki se je zgodila v nedeljo zvečer okoli 20. ure v Zagrebu. Dve ekipi nujne medicinske pomoči sta po poročanju spletnega portala 24sata triletnega dečka oživljale celo uro, a mu ni bilo več pomoči.

Policija uradnih podatkov o nesreči ne daje, ker je preiskava še v teku, po pričanju sosedov pa naj bi dečka ubil električni tok. Hrvaški mediji pišejo, da naj bi v kopalno kad padel fen, medtem ko se je deček kopal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 21:15 2. Marec 2015.

    Kaj pa otrok ve o prevodnosti vode in elektrike???

  • 20:46 2. Marec 2015.

    Točno to sem želel napisati. Pravzaprav lahko kar rečemo, da sta ga ubila. Katastrofa. Žal ima lahko vsak otroka, brez …

  • neodgovorno od staršev da puščajo take stvari v dosegu otrok. to ni normalno. vsak k hoče bit starš bi mogu …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.