Trk s tovornjakom usoden za motorista

Foto: GB Ljubljana Prometna nesreča pri Velikih Laščah. Foto: GB Ljubljana Prometna nesreča pri Velikih Laščah.
Slovenske ceste so terjale novo smrtno žrtev. Na cesti Velike Lašče–Žlebič sta trčila tovornjak in motorist. Slednji je zaradi hudih poškodb umrl.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je, kot so zapisali na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje, zgodila okoli devete ure. Po trčenju pa je 35-letni motorist ostal ukleščen pod vozilom.

"Do zdaj je znano, da sta voznika motornih koles v Prilesju prehitevala več vozil. Ker je v nasprotni smeri pripeljalo vozilo, je začel prvi izmed njiju zavirati in se umikati.

Motorist, ki je vozil za njim, je zaradi tega trčil v njega. Prvega motorista je odbilo desno izven vozišča, kjer je padel in se lahko telesno poškodoval.

Drugi motorist je padel po vozišču, najprej trčil v odbojno ograjo, nato pa je v njega trčilo še vozilo. Zaradi hudih poškodb je slednji umrl na kraju nesreče," so podrobnosti nesreče razložili na Policijski upravi Ljubljana.

Policija prosi vse, ki so nesrečo videli ali imajo kakšne podorbnosti o njej, da to zaradi razjasnitve okoliščin sporočijo na številko 113 ali postajo prometne policije v Ljubljani 01 583 88 20.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.