Trk z medvedom

Foto: LIFE DINALP BEAR
Foto: LIFE DINALP BEAR
Prometna nesreča na svtocesti ...
Oglej si celoten članek

Po poročanju uprave RS za zaščito in reševanje je v Grosupljem okoli 20.30 prišlo do prometne nesreče, ki naj bi jo povzročil medved. Sprva so pisali, da so bila v nesreči udeležena tri vozila, kasneje pa, da je prišlo do trka enega vozila z medvedom.

"Zaradi prometne nesreče sta na dolenjski avtocesti med Višnjo Goro in Grosupljem proti Ljubljani zaprta prehitevalni in počasni pas, promet poteka po voznem pasu," pa sporočajo s Prometno-informacijskega centra.

Po poročanju Slovenske tiskovne agencije je medved žal poginil. Dve osebi iz vozila, ki je trčilo z medvedom, so preventivno odpeljali v Univerzitetni klinični center Ljubljana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.