Trnova pot do dovoljenj

Foto: osebni arhiv Petre Jerman Slovenija 09.06.13, adrenalinski park, ki ga bodo postalivi v morje v portorozu,
Za pol ure bo treba plačati pet evrov.
Oglej si celoten članek

Na centralni portoroški Plaži bodo ta teden v morje, ki je imelo včeraj dobrih 21 stopinj, postavili adrenalinski park. Plažo sicer upravlja javno podjetje Okolje Piran, ki je na javnem razpisu za popestritev dogajanja izbralo ponudbo podjetja v lasti mlade družine, ki bo park tudi upravljala.

"Ker smo mlada družina, gledamo vse skozi oči otrok, park smo videli med dopustom v tujini in se vprašali, zakaj tega pri nas ni. Povezali smo se z vodilnim nemškim proizvajalcem, a to je bil le začetek, saj je bila pot do pridobitve vseh informacij in dovoljenj za postavitev parka v morju res trnova," pravi Petra Jerman, ki se sicer s turizmom ukvarja že 15 let.

Vstopnina za park bo pet evrov za pol ure, sedem za eno, 11 pa za pol dneva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.