Trupla dojenčkov hranila v zamrzovalniku

Na severu Poljske je danes 41-letna mati priznala umor svojih treh majhnih otrok, katerih trupla je hranila v zamrzovalniku.
Oglej si celoten članek

Žensko in njenega soproga je policija aretirala včeraj. Po besedah njunih sosedov ima par še štiri otroke od šest do 22 let, doslej pa je bila družina precej neopazna.

Do grozljivega odkritja je prišlo, ko je soseda družine obvestila policijo, potem ko je žensko več mesecev srečevala kot nosečo, a po pričakovanemu rojstvu ni nikoli opazila kakšnega dojenčka. Pri preiskavi hiše pa so policisti nato v kuhinjskem zamrzovalniku odkrili trupla treh dojenčkov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.