Trupli ga nista ganili

Foto: Benjamin Kovač Sodišče še vedno ni našlo obdolženčeve žene, katere zaslišanje zahtevata tako ob
Izmaličena Kitajca. Umirala sta do 20 minut.
Oglej si celoten članek

Napad. Posnetki popolnoma izmaličenih trupel zakoncev Lin niso pretresli obtoženega za dvojni umor Zuxionga Wuja, ki je ves čas odmaknjeno spremljal dogajanje v sodni dvorani.

Na sojenju je sodišče predvajalo posnetke s kraja dejanja na Ižanski cesti. Sodni izvedenec Tomaž Zupan je povedal, da smrt zakoncev ni nastopila takoj, ampak od 15 do 20 minut po poškodovanju. Ervin Drašler, sodni izvedenec za daktiloskopijo, pa je povedal, da so bile sledi odtisov sveže. Sledi na oknu in umivalniku so ostale neidentificirane.

Sodišče pa še vedno ni našlo obdolženčeve žene, katere zaslišanje zahtevata tako obramba kot tožilstvo. Sojenje se bo nadaljevalo avgusta, ko naj bi ženo privedli na zaslišanje in prebrali izpovedbe prič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.