Truplo dojenčka odložila poleg smeti

Foto: Sanjin Strukic/Pixell
Foto: Sanjin Strukic/Pixell
Moški in žena sta pretekli petek v Zagrebu poleg smeti odložila mrtvega dojenčka.
Oglej si celoten članek

Zagrebški zavod za sodno medicino in delo analizira truplo dojenčka, ki ga je pretekli teden v Zagrebu našla mimoidoča. Z njeno pomočjo so uspeli najti in identificirati tudi mamo in moškega, ki sta golo in nepokrito telo dojenčka postavila poleg smeti na Gjure Deželića 56.

Mamo odpeljali na psihiatrijo

Hrvaški mediji, ki se sklicujejo na neuradne vire, navajajo, da so mamo otroka po zaslišanju odpeljali v psihiatrično bolnišnico. 

Mimoidoči sta moški in ženska, ko sta opazila, da ju je videla, na kratko dejala, da gre za igračo.

Šokirana gospa jih ni uspela ustaviti, poklicala je policijo, ki je na kraj poslala svojo patruljo in ekipo nujne medicinske pomoči. 

Zdravniki so lahko le potrdili smrt

Na žalost otroku niso mogli več pomagati, lahko so le ugotovili smrt novorojenke.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.