Truplo v celici je izdal smrad

Foto: Žurnal24 (Foto: Nino Verdnik)
Nizozemski zapornik je v perujskem zaporu med obiski ubil svoje dekle in jo pokopal v celici, kjer je ležala kar tri mesece.
Oglej si celoten članek

Nizozemec Jackson Conquet (32) je priznal, da je ubil svoje dekle, Leslie Paredes (22), ko ga je obiskala v zaporu Lurigancho v Peruju, poroča britanski Daily Mail. Kot piše časnik, je kruto dejanje izvršil potem, ko mu je dejala, da želi prekiniti razmerje z njim.

Truplo je tri mesece ležalo skrito grobu, ki ga je skopal zapornik v njegovi celici. Policija je odkrila, kaj se je zgodilo, potem ko so v zaporu sprožili preiskavo zaradi smradu, ki se je širil po prostorih.

Kamere v zaporu sicer ves čas spremljajo, da po koncu obiskov v prostorih ne bi ostal kdo od nepooblaščenih, vendar pazniki niso opazili, da Paredesova avgusta, ko je obiskala Conqueta, zapora ni zapustila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.