Tudi SCT Primorska v stečaj

Foto: Bobo
Foto: Bobo
Začel se je stečajni postopek nad SCT Primorska, upniki pa morajo terjatve prijaviti do 20. junija.
Oglej si celoten članek

Okrožno sodišče v Kopru je začelo stečajni postopek nad družbo SCT Primorska, sicer v stoodstotni lasti skupine SCT. Za stečajnega upravitelja je sodišče imenovalo Andreja Toša, upniki pa morajo terjatve prijaviti do 20. junija, je razvidno iz objave na spletni strani Agencije RS za javnopravne evidence in storitve.

SCT Primorska tako stopa po poti matične družbe, katere stečajni upravitelj Leon Benigar Tosič je prejšnji mesec z namenom poplačila upnikov razpisal nove dražbe za premoženje družbe. Okrožno sodišče v Ljubljani je sicer junija lani ustavilo postopek prisilne poravnave družbe SCT in začelo stečajni postopek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.