Tudi tako lahko nekomu polepšate dan

Foto: Bralec Robert Denar na avtomatu Foto: Bralec Robert Denar na avtomatu
Na avtomat s prigrizki in pijačo v Zdravstvenem domu Fužine je neznanec nalepil pet evrov in sporočilo. Denar ponuja nekomu, ki je brez denarja in lačen.
Oglej si celoten članek

"Če si brez denarja, si prosim vzemi prigrizek na moj račun. Lep dan še naprej," piše na listku, ki je v času našega klica v Zdravstvenem domu Fužine še vedno visel na avtomatu s prigrizki in pijačo. Zraven je prilepljenih pet evrov.

Da ne gre za prevaro, so nam potrdili v zdravstvenem domu, kjer so nam prijazno pojasnili, da napisa najprej sploh niso opazili, da pa so bili nato zelo presenečeni. "Verjetno ga je nalepil kateri od pacientov, ki je prišel na pregled," so predvidevali. V nekaj urah, kar napis in denar visita, se še nihče ni upal izkoristiti ponujenega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 08:32 14. November 2013.

    Jebo TEBE !! v Trabantu...<br />Prav ima.... Že lokacija- Fužine- na to kaže..

  • d
    07:21 14. November 2013.

    Jebo tebe BMW serije 7, kmet

  • 20:19 13. November 2013.

    Z razliko od naslova, je mene ta fotografija spravila v veliko žalost. Izraža situacijo v kateri se nahajamo, ma kaj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.