Turist, ki je goljufal z muho, lahko ostane brez službe

Foto: You tube
Foto: You tube
Ko se je poljski turist, ki je želel pretentati rovinjskega slaščičarja, vrnil z dopusta na Hrvaškem domov, se je video že razširil tudi med njegovimi rojaki.
Oglej si celoten članek

Poljak, ki ga je rovinjski slaščičar ujel v svojo nadzorno kamero, ko je poskušal na krožnik podtakniti muho, da bi se izognil plačilu, je ob prihodu z dopusta domov doživel hladen tuš. 

PREBERITE ŠE: 


Video se je namreč hitro razširil po spletnih omrežjih tudi na Poljskem, kjer je doma. Po pisanju poljskih medijev gre za Dariuša P., visokega uslužbenca ministrstva za pravosodje, ki dela kot vodja zapora Gožuv na zahodu te vzhodnoevropske države.

Ministrstvo za pravosodje po pisanju poljskih medijev najprej ni želelo komentirati objavljenega posnetka, na katerem naj bi bil njihov uslužbenec, nato pa je njegovo dejanje vendarle ostro obsodilo, uvedlo preiskavo in ga do nadaljnjega suspendiralo. 

Ministrstvo je po pisanju poljskim medijev sporočilo tudi, da se morajo uslužbenci zapora obnašati skladno s profesionalno etiko in prisego tako v delovnem času kot zunaj njega.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 00:14 23. Julij 2016.

    Hvala bogu za nadzorne kamere in internet (YouTube). Tudi če za "demokrate" takšno snemanje in objava na YT ni sprejemljivo, …

  • 18:03 22. Julij 2016.

    Pojme mesas ti. Tukaj ne govoriva o tem kaj je model naredu in kaj zato zasluzi, ampak o tem, da …

  • 16:45 22. Julij 2016.

    Malce mešaš pojme. Nekaj je tajno snemanje drugo pa je nadzor nekega področja. Če bi veljalo tvoje prepričanje, potem so …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.