Turist povzročil paniko

Foto: Bralka Tina Garažna hiša pod Kongresnim trgom. Foto: Bralka Tina Garažna hiša pod Kongresnim trgom. Foto: Bralka Tina Garažna hiša pod Kongresnim trgom. Foto: Bralka Tina Garažna hiša pod Kongresnim trgom.
Pred slabe pol ure je v garažni hiši na Kongresnem trgu turist povzorčil zmedo. Gasilci so se takoj odpravili na kraj dogodka.
Oglej si celoten članek

Bralka je sporočila, da naj bi zagorelo v garažni hiši na Kongresnem trgu. "Čeprav se kadi že dobrih 20 minut, na prizorišču ni ne gasilcev ne policije," še pravi bralka.

Preverili smo tako pri gasilcih, policistih, kot tudi pri vodji razvojnega sektorja pri JP Ljubljanska parkirišča in tržnice Darji Pungerčar. Izkazalo se je, da je bil preplah lažni.

"Turist je zadel cev in jo odlomil, zato je voda začela škropiti, sprožil pa se je tudi alarm," nam je povedala Pungerčarjeva. "Na srečo ni šlo za nič hujšega. Gasilci so prišli na kraj in uredili vse potrebno."

Dogodek so potrdili tudi na Policijski upravi Ljubljana. " Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil. Dogodek po do sedaj zbranih obvestilih nima znakov kaznivega dejanja," so na sporočili.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • zic
    19:25 8. Avgust 2011.

    ko bo ta bralka znala povezati jezik z možgani ji bo šlo pa bolje!!! cev in dim!?

  • 17:50 8. Avgust 2011.

    lahko vidimo slike to bralke, ki je videla dim iz vodovodne cevi?? prosim...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.