Turisti spet "zmagali" z izbiro obutve za v gore

Foto: Gorska reševalna zveza Slovenije Reševanje nemških turistov Foto: Gorska reševalna zveza Slovenije Reševanje nemških turistov
V "teniskah" na Malo Mojstrovko.
Oglej si celoten članek

"Nočna intervencija GRS Kranjska gora in GRS Bovec. Reševanje nemških turistov, ki so se neprimerno opremljeni in obuti, v poznih popoldanskih urah podali na zahtevno pot na Malo Mojstrovko," so na facebooku zapisali v Gorski reševalni zvezi Slovenije. Iz fotografije je razvidno, da so si turisti za zahtevno pot obuli kar "teniske" - ki pa za takšno pot zagotovo niso primerne.

Kot so pojasnili v Gorski reševalni zvezi Slovenije, so jih v zgodnjih jutranjih urah varno pospremili v dolino.

Poleg tega so prosili državljane, naj goste opozarjajo na zahtevnost terena našega visokogorja in obenem opozorili, da je treba pred obiskom hribov s seboj vzeti zadostno količino hrane in pijače, "predvsem pa se na pot odpravite zgodaj zjutraj! Vroče bo," so še zapisali.

xxx

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 07:36 14. Avgust 2021.

    Poziv policiji in nadzornikom naj poslušajo Hojsa ; Lenuhi delat je treba !

  • 21:26 13. Avgust 2021.

    so sam izvidnica.. da se preveri, kje bodo potem šle horde..

  • 18:24 13. Avgust 2021.

    Ma , turisti vedno zmagajo.. Rešuje se jih džabe - žAL.. !!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.