Turistov se gnete

Foto: Žurnal24 Konec prejšnjega tedna so gnečo delali predvsem enodnevni gostje.(Foto: Suzana K
Dober obisk. Letos 37 odstotkov več nočitev.
Oglej si celoten članek

Obala. “Ta konec tedna so Obalo napolnili predvsem enodnevni gostje, sicer pa so podatki o obisku res dobri,” je povedala Patricija Gržinič iz portoroškega turističnega združenja. V prvih treh mesecih letos so tako hoteli piranske občine našteli več kot 161 tisoč nočitev, kar je za 37 odstotkov več kot v istem obdobju lani. “Pa tudi marca je bil obisk dober, v primerjavi z lanskim je bilo nočitev več za 29 odstotkov,” je dodala Gržiničeva.

Promet na primorskih cestah je bil gost tudi zaradi tistih, ki so se odpeljali čez mejo. “Na mejnih prehodih s Hrvaško je bil promet res povečan. A čakalnih vrst ni bilo, ker je bilo odprtih več kolon,” pa nam je povedal Viljem Toškan, inšpektor za mejne zadeve na Policijski upravi Koper.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.