Türk med obiskom NY kolesa ni kupil

Foto: Žurnal24 (Foto: Youtube)
"Namen povabila ni bil prodaja kolesa," so se v uradu predsednika republike Danila Türka odzvali na naše poročanje o Türkovem ogledovanju inovativnega kolesa sredi New Yorka.
Oglej si celoten članek

V omenjenem uradu so za zurnal24.si dejali, da je Türk med septembrskim obiskom New Yorka sodeloval na srečanju CGI (Clinton Global Initiative).

Udeleženci srečanja so tam razpravljali o zelenih tehnologijah in inovacijah, ki so prijazne do okolja.

"Vidno mesto na tej konferenci je imel tudi Sandi Češko, ki je predsednika republike povabil na ogled zložljivega kolesa Big Fish," so zapisali v uradu.

Na vprašanje, ali je predsednik takrat tudi kupil kolo in tako na simbolen način izkazal podporo slovenskim inovatorjem, pa so v uradu odgovorili, da namen povabila ni bil prodaja kolesa, "pač pa podpora slovenski inovaciji, ki je vzbudila veliko zanimanja na ameriškem trgu".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.