Turk ni več direktor T-2

Foto: Žurnal24 Kaj bo poslej počel Matevž Turk, ni znano. (Foto: Zurnal24)
T-2. Drugega TK operaterja odslej vodi Uroš Rožič.
Oglej si celoten članek

Matevž Turk ni več direktor drugega največjega telekomunikacijskega operaterja v državi. To je potrdil tudi Turk, ki pa o vzrokih za zamenjavo ni želel špekulirati. Odslej T-2 vodi Uroš Rožič, ki je bil ob bok Turku postavljen nedavno.

Potrjujem vašo informacijo. Včeraj sem dobil sklep o razrešitvi z mesta predsednika uprave, ki sem ga podpisal.
Matevž Turk, dozdajšnji predsednik uprave T-2

 

Včeraj se je odstavitev odvijala čez dan. Ni še znano, ali bo lastnik T-2 Zvon1 javnosti Turkovo zamenjavo predstavil kot odstavitev ali sporazumno prekinitev, dejstvo je, da podjetje vodi Uroš Rožič,” nam je zaupal vir blizu vodstva T-2. Včeraj za pojasnila o Turkovi razrešitvi na mobilni telefon ni bil dosegljiv direktor Zvona1 Simon Zdolšek. Priklicati nam ni uspelo niti očeta T-2 Mirana Krambergerja, ki je Matevža Turka na čelo T-2 pred leti pripeljal s Telekoma Slovenije.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.