Turk sprašuje Kresalovo, kdaj gre v Milano

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Žiga Turk in Katarina Kresal. Prek Twitterja si delita udarce.
Oglej si celoten članek

Socialna omrežja tri tedne pred volitvami postajajo vse bolj priročno bojno polje za obračunavanje med strankami oziroma njihovimi vidnimi predstavniki.

Že zjutraj je Twitter izkoristil predsednik ene glavnih favoritinj za zmago 4. decembra Gregor Virant, ko je pojasneval svoj izračun, po katerem je v državni proračun pripravljen vrniti 1.285 evrov od skupno 66.175 evrov nadomestila za brezposelnost po ministrskem mandatu. Kasneje pa sta si v lase skočila voditeljica LDS Katarina Kresal in vidni član SDS-a Žiga Turk. Slednji je na koncu Kresalovi položil na srce, naj se razvedri.

Kresalova je dopoldan ščebetnila, da jo danes čaka pester dan: "Sem že na poti v Posavje, potem na Dolenjsko in na koncu na Bizeljsko. Super, da je lep sončen dan."

Sledil je Turkov ščebet: "Kaj pa Milano? Decembra? :)"

Kresalova mu je po več urah odpisala: "Dragi Žiga, a to je vsebinska kampanja o programih, ko ste jo napovedali v SDS?"

Na odgovor ni čakala dolgo: "Upal sem na odgovor 'ja, uhanov sem se naveličala'. Pa bi jaz morda napisal 'pa saj vam pašejo' ... Kot pravim: lighten up!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 13:10 13. November 2011.

    Lahko mirne duše povem, da bodo v kratkem prišlo na plano kar nekaj šokantnih informacij o zvereh na vodilnih položajih. …

  • 06:37 13. November 2011.

    K članku bi dodala samo še: Dol z golaznijo eldeesarsko!

  • 06:35 13. November 2011.

    Joj, sem skoraj počila od smeha, ko sem brala zgornji članek. ŽIGA TI SI CAR! :) Nazadnje sem se tako …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.