Türk za las prehitel Lahovnika

Foto: Žurnal24 (Foto: IFP)
Leto 2010 je med politiki najbolj zaznamoval predsednik Danilo Türk, ki je za las prehitel Mateja Lahovnika.
Oglej si celoten članek

 

Na lestvici je vsak mesec 20 politikov, ki jih sodelujoči ocenjujejo z ocenami od 1 do 5. Z lestvice vsakič izpadeta najslabše uvrščena politika, torej tista dva, ki zasedata 19. in 20. mesto.

Tako je pokazala raziskava časnika Delo. Na vrhu sta končala politika, ki sta se na prvem mestu izmenjevala vse leto. Prvi, Danilo Türk, je dobil povprečno letno oceno 3,65, drugouvrščeni Matej Lahovnik pa 3,64.

 

Za njima se je uvrstil evropski komisar Janez Potočnik z letno oceno 3,43, četrti pa je predsednik DeSUS-a Karl Erjavec z oceno 3,17.

Pahor drsi proti dnu
Premier Borut Pahor je letošnje leto začel na visokem petem mestu, a je skozi leto vztrajno drsel proti dnu lestvice. Leto je sklenil na repu lestvice, saj je s petega padel na osemnajsto mesto.

Zanimiva je tudi prisotnost Gregorja Golobiča na lestvici. Kot poroča Delo, je Golobič vsak drugi mesec izpadel z lestvice in se naslednji mesec znova uvrstil nanjo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.