Türk že zbral dovolj podpisov

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V štabu predsedniškega kandidata Danila Türka so potrdili, da so že zbrali dovolj podpisov podpore volivcev za vložitev kandidature za predsednika države.
Oglej si celoten članek

Potrebnih pet tisoč podpisov so sicer zbrali že prejšnji torek.

Kandidaturo za predsednika države je sicer doslej napovedalo še 13 kandidatov. Za najresnejša tekmeca zdajšnjemu predsedniku veljata nekdanji predsednik vlade Borut Pahor in evropski poslanec Milan Zver.

V predsedniško tekmo pa se imajo namen podati še Monika Malešič, Artur Štern, Miro Žitko, Fani Eršte, Ladislav Troha, Dušan Egidij Kubot - Totislo, Milan Robič, Miran Šic in Martina Valenčič ter Veronika Juvan.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 08:35 30. September 2012.

    Poglejmo kaj je naredil g Turk v Času ko so pokradli Slovenijo...pa še bil je predsednik take države...nič ..Če bi …

  • 10:33 31. Avgust 2012.

    Bravo. Veliko razlogov si naštel zakaj ga NE bom volil.

  • 22:44 30. Avgust 2012.

    Zakaj bom volil dosedanjega predsednika: -ker je edini politik, ki je javno nasprotoval imenovanju obdolženca na sodišču za predsednika vlade …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.