Turška Adria Airways

Foto: Žurnal24 Turki pravijo, da je njihova strategija rast. Ali bodo rasli z Adrio Airways, pa
Turkish Airlines. Ne izključujejo nakupa Adrie Airways.
Oglej si celoten članek

"Trenutno ni nobene odločitve uprave o strateškem partnerstvu z Adrio Airways ali načrta nakupa. Naša družba pa je skladno z našo strategijo rasti kljub temu pripravljena razmisliti o vseh priložnostih, ki se pojavijo." Tako je na vprašanje, ali jih zanima nakup Adrie Airways, včeraj odgovoril Gokalp Yazir, ki je v družbi Turkish Airlines odgovoren za stike z mediji.

Vprašanja smo sicer poslali že pred tednom, ko smo poročali o kriznem kosilu predsednika vlade in ministrov s šefom Adrie Tadejem Tufkom. Razpravljali so o dilemi, ali naj država Adrii pomaga ali jo proda. Takrat se je pojavil tudi namig, da so eden od možnih kupcev prav Turki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.