Turška kava iz kapsule v manj kot minuti

Foto: Atlantic Grupa Barcaffe
Po novem si je mogoče turško kavo pripraviti tudi iz kapsule.
Oglej si celoten članek

Turška kava je pri nas še vedno najbolj priljubljena, zato so se v Atlantic Grupi odločili, da vsem, ki si želijo tradicionalen okus, pa nimajo dovolj časa za pripravo, ponudijo okus in vonj turške kave iz kapsule Barcaffé D.O.T. Priprava turške kave tako traja manj kot minuto.

"V okviru obstoječe linije Barcaffè D.O.T. kapsul za kavo smo se odločili lansirati kapsule Barcaffè turške kave, ki so združljive z največjim številom kavnih aparatov v regiji. To je prva tovrstna kapsula v Evropi, saj na našem območju v kapsuli do sedaj ni bilo mogoče piti turške kave," je povedala Lejla Dautović Čaić, direktorica marketinga za Strateško poslovno področje kava pri Atlantic Grupi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:00 25. September 2018.

    Uf, a je sploh kdo pomislil, da pa ljudje turške ne pijejo iz avtomata, ker si preprosto želijo espresso, ki …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.