Tuš črpalke prodal Molu

Foto: Žurnal24 (Foto: Tuš Oil)
Tuš Holding je tretjo največjo verigo bencinskih servisov v Sloveniji Tuš Oil prodal madžarski skupini Mol.
Oglej si celoten članek

Strateško odločitev je holding izpeljal z namenom dolgoročne optimizacije in stabilizacije svojih dejavnosti in tako uresničil eno od pomembnih potez zastavljene strategije razvoja, so danes povedali v Tuš Holdingu.

Prodajali že aprila
Tuš Holding je že aprila vseh svojih šest supermarketov v Srbiji prodal družbi Idea, ki je v lasti hrvaškega Agrokorja. Niso želeli razkriti, koliko so iztržili s prodajo.

Takrat so poudarili, da njihov poslovni načrt do leta 2015 predvideva optimizacijo poslovanja, nadaljnje dograjevanje spleta sinergij, s ciljem večanja konkurenčnosti in cenovne dostopnosti njihove ponudbe ter intenzivno skrb za ohranjanje stabilnosti poslovanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.