TV3 kupuje grški milijarder?

Foto: EPA
Foto: EPA
Skandinavska MTG naj bi se umikala iz Slovenije, za TV3 pa naj bi se zanimal grški medijski mogotec Minos Kyriaku.
Oglej si celoten članek

Informacij o umiku iz Slovenije v švedski medijski skupini Modern Times Group (MTG) niso želeli komentirati, špekulacije pa naj bi se pojavljale že dlje časa. Predstavnik Minosa Kyriakuja Pavel Stančev naj bi bil na televiziji TV3 že pred pol leta in se zanimal za nakup televizije, odločitev pa naj bi bila sprejeta do konca leta, pišejo Finance.

TV3 se je pri nas pojavila leta 2006 z združitvijo družbe MTG s slovensko televizijo Prva TV. Kot piše omenjeni časopis, ima TV3 v Sloveniji med televizijami okoli 12-odstotni delež.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.