Twitter boste morali iskati drugje

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Podjetje Twitter se umika s področja družbenih omrežij na področje medijev.
Oglej si celoten članek

Njihove aplikacije ni več mogoče najti v kategoriji družbenih omrežij, temveč se med aplikacijami po novem nahaja med aplikacijami bolj tradicionalnimi medijskih družb. Uradno niso ponudili nobenega pojasnila za spremembo. 

Z omenjenim premikom si želijo povečati število prenosov aplikacije. Za tovrstno potezo so se odločili po obdobju, ko niso dosegali želenih rezultatov. 

Nekateri menijo, da gre za prvi korak v spremembi strategije družbe. Do sedaj so Twitter primerjali s Facebookom in drugimi omrežji, kjer se je merilo, koliko aktivnih uporabnikov imajo in koliko denarja lahko zaslužijo z oglasi. 

Twitter se bo tako lahko osredotočil na svojo vlogo pri zbiranju in deljenju novic. V zadnjem času si namreč zelo prizadevajo poudariti svojo vlogo pri poročanju o dogodkih, piše The Independent.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:38 30. April 2016.

    izRODEK bluziš. Takrat ko se je Janez ukvarjal z računalniki si bil še verjetno v jajcih.

  • 23:11 29. April 2016.

    Naj nekdo Janezovemu psihiatru prenese novico, da ga pripravi na morebitne spremembe :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.