Dežja bomo imeli vrh glave

Foto: Profimedia Dež
Burja na Primorskem bo do večera danes povsod ponehala, sporočajo meteorologi iz Agencije RS za okolje (Arso).
Oglej si celoten članek

"V soboto bo na severovzhodu zmerno, drugod pa pretežno oblačno. V zahodni ter delu osrednje in južne Slovenije bo začelo deževati," pojasnjujejo.

V višjih legah in ponekod po nižinah bo pihal jugozahodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od 2 do 6, na Primorskem okoli 10, najvišje dnevne od 9 do 15 stopinj Celzija.

V nedeljo bo oblačno s padavinami, ki bodo pogostejše v zahodni Sloveniji. Ob morju bo pihal jugo, ponekod v notranjosti veter južnih smeri.

Foto: Profimedia Dež

Dež, dež, dež

V ponedeljek bo sprva oblačno s padavinami, ki bodo popoldne ponehale. Prehodno se bo delno zjasnilo. Dež pa sodeč po verjetnostni napovedi za Slovenijo na meteo.si ne bo kar tako ponehal. Najbrž bomo potrebovali dežnike še vsaj do naslednje nedelje, do tedaj so dostopni podatki računske simulacije vremena. 

Najvišje dnevne temperature se bodo čez ves teden gibale med 12 in 16, na primorskem tudi 18 stopinjami Celzija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.