Ubežnik ni prišel daleč

Foto: Žurnal24
Včeraj se je v Selcah zgodila prometna nesreča. Povzročitelj je s kraja zbežal, drugi udeleženec pa mu je sledil. Medtem je Hrvat na mejnem prehodu brisal žiga v potnem listu.
Oglej si celoten članek

V Selcah je včeraj 34-letni voznik osebnega avtomobila iz okolice Pivke trčil v 23-letnega Pivčana in odpeljal s kraja nesreče. Mlajši voznik mu je sledil ter ga ustavil. Policisti so ugotovili, da je 34-letnik vozil pod vplivom alkohola; v litru izdihanega zraka je namreč imel 1.00 miligrama alkohola. Povzročitelja so pridržali na policijski postaji in zanj napisali plačilni nalog ter obdolžilni predlog.

Na mejnem prehodu Jelšane pa so policisti ugotovili, da je 58-letni Hrvat brisal dva žiga mejnih organov. Potni list so mu zasegli in zanj napisali kazensko ovadbo, so še sporočili s PU Postojna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.