Ubil hčerki, nato še sebe

Foto: Žurnal24 Okoliščine tragičnega dogodka še niso znane. (Foto: Davor Pongračić/CROPIX)
38-letni Zagrebčan je okoli 6. ure zjutraj ubil svoji dve hčerki, nato pa storil samomor.
Oglej si celoten članek

Hrvaško je pretresla tragična smrt dveh otrok. Hrvaška policija je sporočila, da je 38-letni D. G. v zagrebškem naselju Dubrava nekaj pred 6. uro zjutraj vstopil v hišo nekdanje žene, s katero se je zapletel v prepir, ki sta ga slišali tudi njuni hčerki, stari 6 in 14 let. Pobesneli oče je deklici na hodniku ustrelil, nato pa sodil še sebi. Strele je slišala njegova tašča, ki je poklicala policijo.

Moški naj bi bil več let ločen od svoje 34-letne žene, ki ga kljub njegovim prošnjam ni hotela vzeti nazaj, pravijo pretreseni sosedi. "Grdo je ravnal z njimi. Slišala sem strele in ne morem verjeti, da se je kaj takšnega zgodilo. Tega ne bi smel storiti, saj deklici nista bili krivi za njune nesporazume," je v solzah povedala soseda.

Okoliščine tragičnega dogodka še niso znane, saj kraj dogodka še preiskujejo policisti in preiskovalni sodniki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.