Ubil psa in poškodoval lastnico

Foto: Žurnal24
V Raki sta se včeraj na sprehodu srečala soseda. Mešanec v lasti moškega je napadel in pokončal maltežana ter poškodoval njegovo lastnico.
Oglej si celoten članek

Včeraj se je na Policijsko upravo Krško obrnil lastnik psa iz Rake in prijavil napad. Kot je dejal, je sosedov pes zadavil njegovega psa in ugriznil njegovo partnerico.

Policisti so ugotovili, da je lastnica psa maltežana le-tega sprehajala okoli bloka, kjer stanuje. Ko je do nje in njenega psa pritekel večji rjav mešanec, je maltežana dvignila v naročje, vendar ga je izpustila, saj jo je pes podrl in ugriznil v roko.

Mešanec med rotvajlerjem in bokserjem je maltežana pokončal, poškodovana ženska pa je morala poiskati zdravniško pomoč. Zoper lastnika mešanca bo izdana odločba po zakonu o zaščiti živali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.