Ubila sedem novorojenčkov

Foto: Reuters
Foto: Reuters
39-letna Američanka osumljena umora sedmih novorojenčkov, ki naj bi jih rodila v zadnjih desetih letih.
Oglej si celoten članek

Ameriška policija je v garaži ene izmed stanovanjskih hiš v Utahu odkrila trupla sedmih novorojenčkov. Na eno izmed trupel je – medtem ko je pospravljal garažo – naletel Darren West. Spravljeno je bilo v kartonski škatli, kakršnih je policija v garaži odkrila še šest. 

Preiskava je pokazala, da naj bi novorojenčke pokončala Westova žena, 39-letna Megan Huntsman, ki se je od svojega moža odselila leta 2011, piše The Guardian. Policija meni, da so se otroci rodili med letoma 1996 in 2006.  Mož osumljenke za umore naj ne bi vedel, kakor tudi ne, da je njegova žena sploh noseča.

Policija je za zdaj še domnevno detomorilko že aretirala, trenutno je v priporu. Kaj je povedala v okviru zaslišanja, ni jasno, prav tako ne, kako je mogoče, da njen mož ni vedel, da je sploh noseča, in to kar sedemkrat. "To je vprašanje za milijon dolarjev," je povedal predstavnik policije Michael Roberts.

Trupla novorojenčkov bodo poslali na DNK-analizo, ki bo potrdila, ali gre resnično za njune otroke. Zakonca imata sicer tri hčerke, stare od 13 do 20 let. Njihovi sosedje so v šoku, saj je 39-letnica pogosto pazila na majhne otroke iz soseske.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • mph
    22:49 14. April 2014.

    Treba res biti psihiater tej gledat v fris, pa da ji ne bi nikoli zaupal svojih otrok, da jih čuva. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.