Udri po odvetnikih in stečajnikih

Foto: Žurnal24 (Foto: Saša Despot)
Takšnih osebnih diskvalifikacij kot pri tožbah o Šampionki še nismo zasledili.
Oglej si celoten članek

“Ta in ta odvetnik je utajil davke.” “Oni odvetnik je zamudil rok.” “Tale ima barko pod avstrijsko zastavo.” “Ta novinar je kupljen.” “Ona uradnica je koruptivna.” “Tisti stanuje tam, kjer ne bi smel.” “Vsaj dva vpletena še nista prebolela (iste) bivše ljubezni.” “Najeli so zasebnega detektiva, ki vohuni za odvetniki.” “Z intimnimi fotografijami so mu uničili zasebno življenje.”

Našteta namigovanja so povezana s tožbami zaradi renške Šampionke. Novinarji še pri nobenem sodnem postopku nismo naleteli na toliko pritlehnih poskusov osebnega diskreditiranja ljudi, ki so vpleteni v postopek po službeni dolžnosti. Odvetniki, stečajna upraviteljica, novinarji ... Vsi smo na tapeti.

Frčanje perja. Zakaj so pri Šampionkinih tožbah tako bojeviti? Razlogov je več. Biohem, Pejo trading ... na nobeni strani ne manjka temperamenta. V igri so veliki zneski. Ljudje so besni. A to še ni vse.

Na nasprotnih bregovih sta se znašli odvetniški pisarni, ki se v zadnjem času srečujeta v ognjevitih sporih, sodnih in medijskih: Čeferin in Matoz. Odvetniki so si prišli zelo navzkriž približno takrat, ko so Čeferini odprli pisarno na Obali in tako neposredno dregnili na območje, kjer je bil najbolj znan Matoz. Domačini pa se hahljajo, ko namigujejo na sindrom chercez la femme (iščite vzrok v ženski).

Spopadi med Matozom in Čeferini postajajo filmsko ostri. In nemara so spori, v katerih sodelujeta, tudi zato ostrejši, kot bi bili sicer.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.