Ugovor do ponedeljka

Foto: zurnal
Foto: zurnal
Davki. Zavezanci za plačilo dohodnine, ki so v začetku junija prejeli informativne izračune z napačnimi ali pomanjkljivimi podatki, lahko ugovor podajo le še danes in jutri.
Oglej si celoten članek

Davčni zavezanci, ki informativnega izračuna niso prejeli niti v prvem niti v drugem svežnju, njihovi dohodki pa presegajo 3.143,57 evra, morajo izračun oddati sami do 31. julija. Na davčni upravi ob tem svetujejo, da prek Vide – virtualne davčne asistentke – z vnosom svoje davčne številke preverite, ali vam je bil izračun poslan. Obrazec za ugovor in oddajo informativnega izračuna lahko zavezanci dobijo na vseh davčnih uradih in izpostavah ter na spletni strani Dursa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.