Ugrabil bivše dekle

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
20-letnik s filmsko akcijo ugrabil nekdanje dekle.
Oglej si celoten članek

Ugrabitev se je zgodila že konec tedna v Dokležovju, storilec pa je ugrabljeni grozil z nožem. 

Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je 20-letni ugrabitelj na cesti v Dokležovju z avtomobilom zaustavil in blokiral drug avtomobil, v katerem se je kot sopotnica vozila oškodovanka, sicer njegovo bivše dekle. Z grožnjami z nožem jo je spravil v svoj avtomobil in odpeljal neznano kam.

Na prostosti, le približati se ji ne sme

"Steklo je intenzivno iskanje ugrabitelja. Malo po 15. uri so policisti ugrabitelja izsledili v okolici Šalamencev. V avtomobilu je bila tudi ugrabljena ženska, ki ni bila telesno poškodovana," so sporočili s PU Murska Sobota

Osumljencu so odvzeli prostost, preiskovalni sodnik pa mu je izrekel ukrep prepovedi približevanja oškodovanki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • mph
    10:23 24. Junij 2013.

    O, super, problem rešen, izrekli so mu prepoved približevanja. Res imamo učinkovit sistem.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.