Ugrabljen in mučen zaradi nekaj evrov

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Štirje neznanci so sinolči na silo odpeljali 27-letnega moškega, ki jim je dolgoval nekaj evrov
Oglej si celoten članek

Novomeški policisti so se včeraj nekaj pred enajsto uro zvečer odzvali na klice na interventno številko policije 113, kamor so občani prijavili izginotje 27 letnika iz okolice Krškega.

Moškega naj bi neznanci v Mrčnih selih silo odpeljali neznano kam.

Uspel pobegniti

Policijske sile iz Krškega in okolice so nekaj po polnoči 27-letnika našle v enem od stanovanj v bloku v Krškem. Moški je bil lažje poškodovan, zato so ga odpeljali v zdravniško oskrbo.

Policija je ugotovila, da so štirje osumljenci (stari od 19 do 28 let) na silo odpeljali 27-letnika, mu grozili in se nad njim fizično znašali a se jim je uspel izmuzniti.

Dolgoval naj bi jim nekaj evrov

Okoliščine primera policisti in kriminalisti še preiskujejo, posredi pa naj bi bilo dolžniško upniško razmerje, v višini nekaj evrov. Trije osumljenci so še v policijskem pridržanju, osumljeni kaznivega dejanja nasilništva in ugrabitve. Vsi vpleteni so že bili obravnavani za različna kazniva dejanjain prekrške.


                             




Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • ode
    20:24 9. Junij 2017.

    Povej s kom si, pa povem, kdo si. Vse skupaj je larifari. Policaji pa nasedajo in državi nabijajo stroške. LEPO …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.