Ugriznil ga je v vodi do kolen

Foto: EPA
Foto: EPA
Avstralski ribič v bolnišnici. V obe nogi ga je ugriznil morski pes, ko je drugega odsranjeval iz mreže, v katero se je ujel.
Oglej si celoten članek

Avstralski mediji poročajo o napadu morskega psa na ribiča, ki so ga morali zaradi globokih ugriznin na obeh nogah prepeljati v bolnišnico. Zadeva je nekoliko nenavadna, saj se je zgodila v nizki vodi, ki ribiču ni segla niti do kolen.

Morski pes ga je napadel, medtem ko je iz ribiške mreže reševal tri druge morske pse, ki so se ujeli vanjo. Nesreča se je zgodila v kraju Crowdy na obali Novega južnega Walesa.

Njegov brat Ray Saunders je za medije povedal: "Alen je bil zaposlen z odstranjevanjem enega od morskih psov iz mreže. Osvobodil ga je, a medtem je prišel drug morski pes in ga ugriznil v obe nogi."

51-letnik je trenutno na zdravljenju v bolnišnici v Newcastlu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.