Ujeli 18-letnega požigalca

Policisti so ujeli 18-letnega požigalca iz okolice Lenarta.
Oglej si celoten članek

Kriminalisti Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Maribor in policisti Policijske postaje Lenart so preiskali več kaznivih dejanj požigov v Drbetincih in v okolici Lenarta v Slovenskih goricah. Skupna premoženjska škoda znaša okoli 350 tisoč evrov.

Storitve kaznivih dejanj je osumljen 18-letnik iz okolice Lenarta v Slovenskih goricah. Policisti so ga pridržali in ga privedli k dežurnemu preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor, so sporočili s Policijske uprave Maribor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.