Ujeli mladega preprodajalca drog

Foto: Žurnal24 (Foto: Anže Petkovšek)
Žalski policisti so ujeli 23-letnika, ki se je ukvarjal s preprodajo drog.
Oglej si celoten članek

Policisti Policijske postaje (PP) Žalec so lani in letos na območju Petrovč zaznali več kaznivih dejanj neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami. Z zbiranjem obvestil so ugotovili, da se s preprodajo prepovedane droge ukvarja 23-letni domačin.

V nadaljevanju so več kupcem, ki jim je osumljeni drogo prodajal, le-to večkrat zasegli. Konec preteklega tedna so pri osumljenem opravili hišno preiskavo in mu zasegli prepovedano drogo, tehtnico in druge pripomočke za pakiranje in nadaljnjo ulično prodajo prepovedane droge.

Osumljenega so policisti PP Žalec zaradi suma storitve devetih kaznivih dejanj privedli h preiskovalnemu sodniku, ki mu je po zaslišanju odredil pripor.   

Je kdo videl nesrečo?
Na Kočevarjevi ulici v Celju se je ob 12.15 zgodila prometna nesreča s pobegom. Voznik neznanega osebnega avtomobila znamke Renault Clio (kovinsko svetlo sive barve, starejšega letnika (1998 do 2001), z nameščenimi registrskimi tablicami SG H9-307, ki ne pripadajo temu vozilu) je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in trčil v leseno ograjo ter betonski steber stanovanjske hiše na Kočevarjevi ulici št. 8. Opisano vozilo je poškodovano po sprednjem levem delu. Morebitni očividci pokličite na 113 ali 080 12 00.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.