Ujeli so ga s kupom tablet za moško potenco

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Ameriške oblasti so na losangeleškem letališču prijele 71-letnega Korejca, ki je hotel v državo pretihotapiti za 700 tisoč dolarjev (526 tisoč evrov) tablet za zdravljenje erektilne disfunkcije.
Oglej si celoten članek

Nekdanji korejski policist Kil Jun Lee, ki živi v Los Angelesu, je bil aretiran, ko se je vračal s potovanja v Koreji. V aluminijastem paketu, ki je bil shranjen v torbi za golf, je imel zloženih 40 tisoč tablet. Ko so ga cariniki vprašali, ali ima tablete za lastno uporabo, je dejal, da bi umrl, če bi jih vzel, saj ima težave s srcem.

Primer so policisti že posredovali pristojemu tožilstvu. V podobnem primeru je bil 38-letni Barry Ronnel Johnson v sredo spoznan za krivega prodaje tablet za zdravljenje impotence prek Craiglista. Priznal je, da je tablete pretihotapil iz Kitajske in Indije.

Ameriški cariniki so lani zasegli skoraj 25 tisoč ponarejenih izdelkov, kar je za 24 odstotkov več kot leta 2010, še poroča MSNBC.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.