Ujeli so ga z ogromno količino testosterona

Foto: FURS
Foto: FURS
Na avtocestnem počivališču Pince so delavci Fursa kontrolirali kombi, ki ga je vozil državljan Velike Britanije. V vozilu je bila najdena večja količina prepovedanih substanc v športu ...
Oglej si celoten članek

Pri pregledu vozila so Uslužbenci Mobilnega oddelka Finančnega urada Murska Sobota ugotovili, da se v tovornem delu kombija nahaja 33 kartonskih škatel. Voznik za blago ni posedoval nobenih dokumentov. Pri pregledu vsebine enega kartona so ugotovili, da se v kartonu nahajajo prepovedane snovi v športu, ki jih najdemo na Listi prepovedanih snovi in postopkov Slovenske antidoping organizacije (SLOADO), zato so obvestili policijo.

Foto: FURS Zaseg Več 10.000 ampul

Kriminalisti Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Murska Sobota so skupaj z uslužbenci mobilnega oddelka finančne uprave opravili nadaljnji pregled vozila in kartonov in ugotovili, da osumljeni prevaža več 10.000 ampul in tablet s prepovedanimi snovmi v športu.

Zaradi storitve kaznivega dejanja Neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog po prvem odstavku 186. člena KZ so osumljenca aretirali.

Tudi gel Kamagra 

Poleg prepovedanih snovi v športu so našli še skoraj 30.000 gelov Kamagra, ki so jih zasegli uslužbenci finančne uprave, zoper kršitelja pa uvedli postopek o prekršku po Zakonu o izvajanju carinske zakonodaje Evropske unije.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.