Ujeli voznika, ki je divjal skozi naselje

Foto: PU Maribor
Foto: PU Maribor
Na območju, kjer je omejitev hitrost 50 km/h, je vozil s hitrostjo 113 km/h.
Oglej si celoten članek

V torek okoli 13. ure so policisti PPP Maribor na Pobrežju v Mariboru ujeli voznika osebnega avtomobila, ki je na odseku, kjer je vožnja omejena na 50 km/h, vozil s hitrostjo 113 km/h.

Policisti bodo zoper voznika podali obdolžilni predlog na okrajno sodišče. 

Za takšno prekoračitev hitrosti je predpisana globa 1.200 evrov in 18 kazenskih točk. 

S PU Maribor so ob tem sporočili, da z radarskimi sistemi izvajajo meritve na cestah, kjer policisti in javnost redno zaznavajo prekoračitve hitrosti, in tam, kjer se zgodi največ prometnih nesreč z najhujšimi posledicami. Vse voznike pozivajo, da hitrost vožnje prilagodijo stanju ceste in prometnim razmeram, vozijo vozila strpno in previdno, ob tem pa spoštujejo cestno prometne predpise.

dezurni@styria-media.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.