Ujemite sončne počitniške dni

Foto: Žurnal24 (Foto: istock)
Vreme nam bo v za marsikoga počitniškem ali dopustniškem tednu večinoma naklonjeno.
Oglej si celoten članek

''Jutri popoldan pričakujemo plohe in v torek večjo oblačnost  s kakšnimi manjšimi padavinami tu pa tam in sončno do sobote, konec tedna pa bo spet nekaj dežja,'' nam je o vremenu v prihodnjem tednu, ki ga bodo številni izkoristili za oddih, in v katerem imajo šolarji prvomajske počitnice, povedal dežurni prognostik na Arsu Andrej Velkavrh.

Za vse podatke o vremenskih razmerah obiščite vreme.net.

Na splošno tako lahko pričakujemo lepo vreme, razen jutri zvečer in v torek, ko bo pretežno oblačno s posameznimi plohami.  

Kratkotrajne krajevne plohe lahko pričakujemo sicer že danes. Jutri bo dopoldne precej jasno, popoldne pa bo nekaj več oblačnosti, nastale bodo tudi kratkotrajne plohe. Bolj oblačno bo v sosednjih pokrajinah Avstrije in v alpskem delu severne Italije, kjer bo tudi pogosteje deževalo.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.