Ukradel avtobus, odpeljal in trčil

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Neznanec je ponoči s parkirnega prostora v Mariboru ukradel avtobus, se z njim odpeljal in z neprilagojeno hitrostjo trčil v prometno signalizacijo.
Oglej si celoten članek

"Prvega novembra ob 5.08 je bil OKC PU Maribor obveščen, da v krožišču na Streliški cesti v Mariboru, za smer Razvanje, sredi vozišča stoji avtobus brez voznika," je pojasnil Hinko Pušnik s PU Maribor. "Na kraj je bila napotena policijska patrulja, ki je z ogledom in z zbiranjem obvestil ugotovila, da je bilo storjeno kaznivo dejanje in prometna nesreča.

Policisti so ugotovili, da je neznani storilec v noči iz 31. oktobra na 1. november, s parkirnega prostora v Razvanju protipravno vzel avtobus znamke Mercedes in se z njim odpeljal v smeri Radvanja. "Med vožnjo po Streliški cesti proti Radvanju je neznani storilec zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčil v prometno signalizacijo in s tem povzročil prometno nesrečo," je še povedal Pušnik. "V nesreči je nastala premoženjska škoda na avtobusu in prometni signalizaciji v višini okoli 15.000 evrov."

Policija prosi vse, ki bi karkoli vedeli o dejanju, da to sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefon 113 oz. 080 1200, kjer je zagotovljena anonimnost prijavitelja.

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:49 1. November 2016.

    Lp če dovolite bi dodal svoje mnenje glede tega vašega komentarja g. Leon<br /> Tudi policisti so samo ljudje in …

  • 14:11 1. November 2016.

    Vedno sem presenečen kot vidim pred lokalom parkirano vozilo policije ,za šankom pa uniformirane policaje ! Tega v EVROPI ni …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.