Ukradel gorivo iz avtobusa in odšel neznano kam

Foto: Profimedia
Avtobus je bil parkiran poleg nogometnega stadiona.
Oglej si celoten članek

V soboto zgodaj popoldne so policisti PP Ajdovščina obravnavali tatvino goriva iz avtobusa v Vipavi. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec pristopil do parkiranega avtobusa v Vipavi na parkirišču poleg nogometnega stadiona.

Iz rezervoarja vozila je iztočil, si prilastil okoli 100 litrov dizelskega goriva in odšel neznano kam.

S strani oškodovanca ni bil podan predlog za pregon navedenega kaznivega dejanja tatvine. Ajdovski policisti bodo o vseh ugotovitvah obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici, so še sporočili iz PU Nova Gorica.

Gre za drugi primer kraje goriva na območju PU Nova Gorica v enem tednu. Tekom prejšnjega konca tedna je neznani storilec ukradel gorivo iz delovnih strojev.

dezurni@styria-media.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.