Ukradel kartico in 22-krat obiskal bankomat

Foto: EPA
Foto: EPA
Ljubljanski policisti so pridržali 32-letnega Ljubljančana, ki je utemeljeno osumljen 35 kaznivih dejanj velike tatvine. Med drugim je oškodovanki ukradel bančno kartico in jo oškodoval za dobrega tisočaka.
Oglej si celoten članek

Osumljeni Ljubljančan je avgusta sprva vlomil v gostinski lokal na Trubarjevi cesti, od koder je ukradel celo blagajno z denarjem, nato pa oškodovanki v prodajalni ukradel torbico z vsebino in z njo kar 22-krat obiskal bankomat. Lastnico je oškodoval za okrog 1200 evrov.

Tu se ni ustavil; denar je kradel še v garderobnih omarah v restavraciji, odnesel jim je okrog 150 evrov, nato pa kradel še v eni izmed ljubljanskim trgovin, kjer je iz blagajne odnesel 380 evrov. Preiskovalni sodnik je zanj odredil pripor.

25-letnik kradel čokolade

Danes bodo ljubljanski policisti k preiskovalnemu sodniku privedli še 25-letnega Ljubljančana, ki je včeraj popoldne v trgovini na Slovenski cesti v Ljubljani vstopil v prostore trgovine, kjer je iz prodajnih polic v svoj nahrbtnik spravil več kosov čokolade, nato pa odšel mimo blagajne ne da bi plačal.

Opazila ga je prodajalka in ga poskušala zadržati, vendar je pričel proti njej zamahovati, zaradi česar se je ustrašila in ga spustila. 25-letnik je odšel iz trgovine, za njim pa je stekel varnostnik, ki ga je dohitel in zadržal do prihoda policistov. Zaradi suma storitve roparske tatvine so mu policisti odvzeli prostost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.