Ukradel šest evrov in povzročil za 500 evrov škode

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Policisti PU Celje so obravnavali več vlomov v svečomate.
Oglej si celoten članek

Do vlomov v svečomate je prišlo na pokopališčih v Slovenskih Konjicah, Zrečah in Ločah. Neznani storilec je iz svečomatov ukradel za okoli 100 evrov gotovine. S poškodovanjem svečomatov pa je povzročil za skoraj 1.000 evrov škode. 

V ponedeljek so obravnavalu tudi vlom v svečomat na pokopališču v Rimskih Toplicah. Storilec je ukradel šest evrskih kovancev, pri tem pa na svečomatu povzročil za okoli 500 evrov škode, so sporočili s PU Celje. 

dezurni@styria-media.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:02 12. December 2023.

    Ta dva bi morala kandidirat na naslednjih državnozborskih volitvah, ker sta glede na razmerje stroškov in učinkovitosti delovanje, idealna kandidata, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.