Ukradel za 10 tisoč evrov nakita

Policisti z območja Nove Gorice včeraj niso imeli veliko dela, si bodo pa dan zapomnili po vsaj eni večji kraji - tako kot tisti, ki je "izgubil" 10 tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

Večjo tatvino so včeraj zabeležili na Primorskem. Kot so namreč včeraj sporočili iz Policijske uprave Nova Gorica, je popoldne neznani storilec izkoristil odsotnost domačih in skozi okno dnevne sobe vlomil v stanovanjsko hišo na območju Kromberka. Neznanec je pregledal prostore stanovanjske hiše in iz stanovanja odnesel nakit v vrednosti 10 tisoč evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.