Ukradel za deset tisoč evrov nakita in gotovine

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Vlomilec v stanovanjski hiši v Gonjačah v Goriških Brdih izropal sef.
Oglej si celoten članek

Neznanec je ponoči,  okoli pol tretje ure, vlomil v stanovanjsko hišo v naselju Gonjače v Goriških Brdih, so sporočili iz Policijske uprave Nova Gorica. Vlomilec je v stanovanje vstopil skozi okno. Stanovanjsko hišo je v celoti preiskal. Iz sefa je vzel odvzel večjo količino gotovine in nakita. Skupna vrednost ukradenih stvari znaša okoli deset tisoč evrov. 

Policija ob tej priložnosti ponovno opozarja na samozaščitno ravnanje pri varovanju stanovanjskih objektov, zlasti ob daljši odsotnosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.