Ukraden v Španiji, prodan v Nemčiji, zasežen v Sloveniji

Foto: PU Maribor Ukraden mercedes Foto: PU Maribor Ukraden mercedes
Hrvat, ki je hotel ukraden avto pripeljati v svojo domovino, je v Sloveniji ostal brez njega.
Oglej si celoten članek

Na mejni prehod Gruškovje je v ponedeljek malo pred polnočjo pripeljalo tovorno vozilo s priklopnikom, na katerem je bilo naloženo osebno vozilo znamke Mercedes C220 CDI, nemških registrskih tablic.

V tovornjaku je kot sovoznik pripotoval 44-letni Hrvat. Ta je naloženega mercedesa kupil v Nemčiji od državljana Nemčije, sicer pa po rodu iz Romunije. 

Ostal brez avta 

Pri kontroli vozila in s preverjanjem v schengenskem informacijskem sistemu SIS II so policisti ugotovili, da je bilo vozilo ukradeno v soboto v Španiji.  

Policisti so vozilo zasegli in bodo državljana Hrvaške kazensko ovadili zaradi suma kaznivega dejanja prikrivanja. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.