Ukradeno vozilo izvlekli iz morja

Foto: PU Koper Ukradeno vozilo izvlekli iz morja Foto: PU Koper Ukradeno vozilo izvlekli iz morja Foto: PU Koper Ukradeno vozilo izvlekli iz morja Foto: PU Koper Ukradeno vozilo izvlekli iz morja
Policisti izvlekli avtomobil iz morja po več mesecih ...
Oglej si celoten članek

Danes dopoldan so koprski policisti, potapljači policijske specialne enote in pripadniki Gasilske brigade Koper so s pomočjo dvigalke dvignili vozilo iz morja, ki so ga v Kopru pri Ukmarjevem trgu opazili že včeraj. "Tako policisti kot tudi gasilci so izkoristili vse sile, da so vozilo, ki je bilo že globoko potopljeno v mulj, izvlekli iz morja," je v sporočilu za javnost izpostavila predstavnica policije Anita Leskovec, ki je sporočila še, da so v tem času še ugotovili, da gre za ukradeno vozilo Peugeot 206.

Prijavo tatvine najdenega vozila pa so prejeli že aprila 2017. Policisti zdaj nadaljujejo z zbiranjem informacij, glede na stanje vozila pa prvi podatki kažejo, da je potopljeno že več mesecev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.